Translate

16 Haziran 2011 Perşembe

Focus'layan Kazansın!

Ford Türkiye Facebook sayfasında heyecanı bol bir yarışma başlıyor! Birbirinden eğlenceli ünlülerden oluşan takımlar, Yeni Focus'un akıllı teknolojilerini, daha eski model Ford araçlara uygulamaya çalışacak, takımları destekleyenlerse, Yeni Focus kazanma şansı yakalayacak.
Karikatürist Serkan Altuniğne ve Yazar Kaan Sezyum, Cenk-Erdem ve Eylem Yıldız-Murat Akkoyunlu 'nun oluşturduğu 3 ayrı takım, külüstür birer Ford Granada, Escort ve Taunus'a, güncel Focus'ta bulunan teknolojik özellikleri adapte etmeye çabalayacaklarmış.
  

Bu görev sırasında Serdar Bostancı da, verdiği görevleri gerçekleştirmeye çalışırken, olaylara hakim bir noktadan takımları takip edecek.

Burada bize ne görev düşüyor derseniz, henüz değil, ama 20 Haziran'a kadar Ford Türkiye Facebook sayfasını "Beğen" miş olmanız şimdilik yeterli. Daha sonra, gelişen olaylara göre, takımınızı belirleyerek, o takıma desteğinizi sunacaksınız ve en sonunda desteklediğiniz takım kazansın ya da kazanmasın, tüm katılımcılar arasından bir kişiye çekiliş ile Yeni Ford Focus verilecek (gıccır).
Takipte kalın!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder