Translate

3 Kasım 2012 Cumartesi

Ford Yeni Modelleri İle Autoshow'da Gövde Gösterisi Yaptı

2 Kasım-11 Kasım tarihleri arasında İstanbul AutoShow’da Ford’dan büyük gövde gösterisi...

Tam 5 yeni model...
Yeni Fiesta
Tourneo Custom
Yeni B-MAX
Yeni Kuga Ve... Fuarın sürprizi... Yeni Mondeo
Hayatı kolaylaştıran ve güvenliği artıran yepyeni teknolojiler...
Yüksek performans, düşük yakıt tüketimi... “2012’de yılın motoru” seçilen 1.0L EcoBoost
Teknolojik, yüksek performanslı ve çevreci ürünlerimiz ile daha önce olduğu gibi bu fuarda da Ford rüzgarı esecek.
Ford Şov TÜYAP Fuar Merkezi 3.holde.
 
Daha şık, ekonomik ve teknolojik Yeni Fiesta
Ön tasarımı tamamıyla yenilenen ve daha sportif bir tasarıma kavuşan Yeni Fiesta aynı zamanda sunduğu yeni motor seçenekleri ve yüksek teknolojik özellikleri ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor.


 
Daha az yakıt tüketimine sahip yeni motor seçenekleri ile sunulacak şık ve sportif tasarımlı Yeni Fiesta, ilk kez Ford'un 1.5L dizel ve 1.6L benzinli PowerShift seçeneklerine sahip olacak.
Gelişmiş teknolojiler Yeni Fiesta’da
Yeni Fiesta, Ford’un en yeni araç içi iletişim sistemi Ford SYNC, Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi ve Avrupa'da ilk kez olmak üzere MyKey gibi özellikleri içeren gelişmiş bir teknoloji paketini de beraberinde sunuyor.
Yeni Fiesta bu sınıfta ilk kez sunulan MyKey özelliğine sahip olacak ve özellikle ebeveynleri daha güvenli sürüşe teşvik ederken genç sürücülerin direksiyon başında maruz kaldığı risklerin azaltılmasına olanak tanıyacak. Sistem aracın maksimum hız ve müzik düzeyi limitlerini belirlemesine imkan veriyor. Ayrıca, emniyet kemerleri takılıncaya kadar müzik sisteminin sesi açılmıyor ve ek olarak, araç kullanırken sürücü yardımcısı sistemler ve güvenlik özellikleri devre dışı bırakılamıyor.
 
Ford B-MAX
EuroNCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan, göz alıcı tasarıma sahip Ford B-MAX’te, sınıfının lider teknolojileri akıllı tasarım ile birlikte sunuluyor.
Kolay Giriş Sistemi rahatlık ve esneklikte yeni bir boyut sunuyor
B-MAX güvenlikten en ufak bir ödün vermeden B sütununu ön ve arka kapıların içerisine entegre eden gövde tasarımı sayesinde 1.5 metreye ulaşan sınıfında lider kapı açıklığı sunuyor.
Esnek Katlama Sistemi ile hacimli yüklerinizi B-MAX’e yüklemek çok kolay
Ön ve arka yolcu koltuklarının kolayca ve 7 farklı şekilde tam olarak katlanması sayesinde iç mekanda kullanıcılarına 2,35 metreye varan uzunlukta benzersiz yük alanı sunuyor.
Sınıfının lideri yüksek teknolojiler
B-MAX 2011 yılında EuroNCAP ödülünü kazanan düşük hızlarda çarpışmayı engelleyen Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi'ni bulunduğu segmentte sunan ilk araç konumunda.

Üst segment araçlarda sunulan Dinamik Tork Kontrol Sistemi, ESP, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Lastik Basınç Takip Sistemi, Hız Kontrol Sistemi gibi özellikler B-MAX’te standart olarak sunuluyor.
Yeni Ford SYNC. Elleri serbest bırakan gelişmiş teknoloji
B-MAX, basit sesli komutlarla araç içerisinde çalan müziği yönetmenize, telefonla arama yapmanıza, gelen aramaları yanıtlamanıza ve ayrıca cep telefonunuza gelen yazılı mesajları (SMS) size sesli olarak okuyarak daha önceden tanımlanmış metinleri sesli komutlar ile SMS olarak göndermenize de imkan tanıyan Ford’un en yeni araç içi etkileşim birimi SYNC’in ilk sunulduğu model konumunda. SYNC sistemi ile birlikte kaza anında aracın bulunduğu lokasyonu yerel dilde acil yardım birimlerini (112) otomatik olarak bildiren Ford Acil Durum Yardımı da sunuluyor.
Etkileyici güç ve üstün yakıt ekonomisi bir arada
Ford B-MAX, benzinli ve dizel motorlu araç versiyonları ile sınıfında öncü yakıt tasarrufu ve düşük CO2 emisyon seviyelerini bir arada sunuyor.

B-MAX’in benzinli motor ürün gamında 90PS güce sahip 1.4 litre Duratec benzinli motor, 6 ileri PowerShift otomatik vites ile birlikte sunulan 105PS güç üreten 1.6 litre Duratec benzinli motor ve düşük yakıt tüketimi ile egzoz emisyon değerlerinin bir arada sunulduğu “Engine of the Year 2012” ödüllü 1.0i EcoBoost 120PS motor yer alıyor. B-MAX’te dizel motor olarak ise 75PS’lik güce sahip 1.5 litre TDCi yer alıyor.
 
Yeni Ford Mondeo
Yeni Mondeo segmentine yeni standartlar getirecek


Dünya lansmanı ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda yapılan Yeni Mondeo Avrupa’da beş kapı, station wagon ve dört kapı versiyonlarıyla satılmaya başlanacak.

Segmentinde ilk kez adaptif full LED ön farları ve elektrikli ayarlanan direksiyon kolonu ile donatılabilen Yeni Mondeo; arka koltuklara entegre hava yastıklı emniyet kemerleri, elektrikli bagaj kapağının yanı sıra 8 inçlik (20 cm) renkli dokunmatik ekranlı MyFord Touch özelliğine sahip Ford SYNC ile daha fazla sesli kontrol, iletişim özellikleri ve 5 kadar cihaz için WiFi hotspot (kablosuz bağlantı noktası) sağlayan teknolojiyle satışa sunulacak.

1.0 EcoBoost motor ise Yeni Mondeo’yu yakıt ekonomisi ve düşük emisyon ile sınıfında eşsiz kılacak.